Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Lär dig mer om årets Nobelpris

Vill du förstå årets Nobelpris lite bättre? Vill du kunna glänsa för släkten på julen och visa att du är en riktig ingenjör? Då är detta för dig! 

Datum: 06 december 2024
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 6 dec

Vill du förstå årets Nobelpris lite bättre? Vill du kunna glänsa för släkten på julen och visa att du är en riktig ingenjör? Då är detta för dig!

Per Ola Post, känd profil inom Sveriges Ingenjörer och aktiv inom Lead och Lean, berättar om årets naturvetenskapliga Nobelpris. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Per Ola Post

Konsult och entreprenör

Per Ola Post tog examen i Teknisk Fysik på Chalmers 1987. Efter att ha jobbat på storföretagen Scania, Toyota och Husqvarna arbetar nu Per Ola som entreprenör och konsult inom konsultnätverket Assist.nu och entreprenör. I företaget Pysut AB utvecklar han hjälpmedel för stomister som har problem med ballooning. Per Ola har tidigare varit ordförande för Sveriges Ingenjörer Östergötland samt aktiv i akademikerföreningar på Toyota och Husqvarna.

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar. 

Till toppen