Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Dialog och aktiva medlemmar, privat sektor

Få inspiration och praktiska råd kring hur du kan involvera och engagera medlemmarna i er fackliga verksamhet.

Datum: 04 december 2024
Tid: 13:00 - 14:00
Passar för: Förtroendevald
Digital
Anmäl senast: 2 dec

Välkommen till nätverksträff för dig som är förtroendevald inom privat sektor med syfte att få inspiration och erfarenhetsutbyte med andra i samma roll. En föreningsutvecklare leder träffen och du som deltagare förväntas delta aktivt då dessa nätverksträffar bygger på dialog mellan er förtroendevalda.

Tema: Medlemsengagemang

Hur kan du engagera dina medlemmar på din arbetsplats? Vad är engagemang? Kan man vara lite engagerad, eller behöver man ta på sig ett fackligt uppdrag och en plats i den lokala styrelsen? Svaret är såklart att man kan vara olika aktiv och att vi behöver hitta olika sätt att vara med så att vi fångar upp idéer och engagemang.  

På träffen kommer vi att prata om olika möjligheter för att involvera medlemmar i den fackliga verksamheten för att få dialog och aktivitet. Ni kommer också få möjlighet att prata om vad ni har för utmaningar och dela med er av era bästa exempel på hur ni får era medlemmar engagerade.

Vet du redan nu vad du skulle vilja att vi tar upp på temat, kan du skicka in frågor till kurs@sverigesingenjorer.se Hit kan du också vända dig med eventuella frågor om träffen. 

Webbinariet genomförs via Microsoft Teams vilket innebär att ditt namn och din bild kommer vara synligt för andra deltagare. Genom att anmäla dig godkänner du detta.

Är du medlem hos Akavia - läs mer här.

För att se anmälningsknapp måste du vara inloggad och ha ditt uppdrag registrerat hos oss.

Till toppen