Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Självledarskap – hur du leder dig själv

Hur gör man egentligen för att ta kommando och bli ledare i sitt eget liv? Svaret får du i detta webbinarium där Torkild Sköld berättar om förmågan att leda sig själv, inre arbetsglädje och inspirerar till att skapa förändring. 

Datum: 08 november 2024
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 8 nov

Självledarskap handlar om att påverka sin verklighet genom att ta ansvar och aktiva beslut över sina handlingar. Hur man reagerar och agerar på det man möter är grunden i självledarskapet. Men lika viktigt är det inre perspektivet, där man behöver lära sig att skilja på vem man är och vad man gör.

Genom igenkännande berättelser och aha-upplevelser delar Torkild Sköld sina bästa tips och verktyg. Han visar på de stora möjligheterna som kommer med ett ökat självledarskap, för att bygga upp en kultur med arbetsglädje, personligt ansvarstagande och förändringsvilja. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Torkild Sköld

Föreläsare, yrkesofficer och civilekonom

Torkild Sköld är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 40 år både i Sverige och internationellt. Sedan många år föreläser han dagligen för företag och verksamheter. Foto: Roger Nellsjö

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar. 

Till toppen