Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Ett bra konsultavtal

Välkommen till en morgonträff med företagarnätverket. Den här morgonen talar Anders Hallgren tillsammans med Heléne Robson om hur ett bra konsultavtal ser ut och vad som är viktigt att tänka på. 

Datum: 08 november 2024
Tid: 08:30 - 09:20
Passar för: Egenföretagare, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 8 nov

Välkommen till en nätverksträff med företagarnätverket. Det riktar sig både till dig som driver eller funderar på att starta företag och syftar till att inspirera dig att driva ditt företag lite mer effektivt och målinriktat. 

Många konsultavtal utgår från en mall som uppdragsgivaren har. Den tar i regel inte hänsyn till det som är bäst för konsulten. Heléne Robson, chefsjurist hos Sveriges Ingenjörer, går igenom vad du ska tänka på och helst undvika om det går. Anders Hallgren som arbetar med stöd till egenföretagare hos Sveriges Ingenjörer är med och modererar samt svarar på frågor.  

Fram till 9:00 föreläser Heléne och Anders, sedan öppnas mötet upp för diskussion och frågor den resterande halvtimmen. 

Talare

Heléne Robson

Chefsjurist

Heléne Robson är chefsjurist på Sveriges Ingenjörer.

Anders Hallgren

Moderator och verksamhetsutvecklare

Anders Hallgren är nätverksledare för Sveriges Ingenjörers företagarnätverk. Han är förbundets expert på frågor som rör att starta och driva eget företag. Han har tidigare arbetat som egenföretagare i flera olika branscher. Anders är civilingenjör och medlem.

Till toppen