Sveriges Ingenjörer
Studiebesök

Allt som aldrig blev av – stadsvandring i Karlskrona

Stadsbygget Karlskrona har historiskt kantats av storstilade byggplaner. Många har förverkligats, medan andra antingen fastnade på ritstadiet eller bara blev halvfärdiga för att sedan försvinna. Välkommen att följa med på en stadsvandring om det som skulle ha funnits men som inte finns. 

Datum: 26 oktober 2024
Tid: 10:00 - 12:00
Passar för: Medlem
Anmäl senast: 24 okt

Genom historien har stadsbygget Karlskrona haft stora planer och skulle manifestera Stormaktssveriges skönhet, styrka och dådkraft. Här har det alltid funnits storstilade byggplaner och det även in i vår tid. Många har förverkligats och kan idag beses, medan andra antingen fastnade på ritstadiet eller bara blev halvfärdiga för att sedan försvinna. 

Aktiviteten anordnas i samarbete med Kulturkompaniet som håller i den guidade turen. Vänligen observera att stadsvandringen sker utomhus så se därför till att anpassa kläder efter rådande väderlek. 

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Till toppen