Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Lär dig hantera toxiska personligheter på arbetsplatsen

Hur bemöter och hanterar man personer som tar mer energi än de ger, har dolda avsikter och är svåra att kommunicera med? Ta chansen att lära dig om toxiska personligheter med en av Sveriges mest erfarna psykologer inom området. 

Datum: 25 oktober 2024
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 25 okt

Under detta webbinarium delar psykologen Helena Bingham Brewer med sig av exempel och riktiga fall av toxisism på arbetsplatsen. Hon berättar dessutom om praktiska tillvägagångssätt i hanteringen av dessa beteenden. Webbinariet riktar sig till dig oavsett position. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Helena Bingham Brewer

Leg Psykolog

Helena Bingham är legitimerad psykolog med både psykodynamisk (PDT) och kognitiv beteendeterapeutisk inriktning (KBT). Hon är ofta anlitad som föreläsare om personlighetssyndrom med fokus på toxiska personlighetssyndrom som narcissism och psykopati. 

Lisa Johansson

Moderator, verksamhetsutvecklare och ansvarig för chefsmedlemmar

Som verksamhetsutvecklare ansvarar Lisa Johansson för utveckling och förvaltning av förmåner, med ett särskilt ansvar för chefsförmåner. Exempel på dessa förmåner är chefsmentorprogram, digitala chefstidningen och chefswebbinarier. Chefsmedlemmar är en viktig och prioriterad medlemsgrupp på Sveriges Ingenjörer, därav olika skräddarsydda förmåner. Lisa Johansson har tidigare arbetat som förhandlare och karriärcoach.

Till toppen