Sveriges Ingenjörer
Studiebesök

Studiebesök på Euromaint – det går som tåget mot framtiden

Euromaint i Örebro arbetar med teknik och underhåll inom järnvägssektorn och står inför en stor förändringsresa. Under detta studiebesök får vi chansen att höra mer om företaget och möta kollegor som berättar om några utvalda områden. 

Datum: 16 oktober 2024
Tid: 17:00 - 20:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Anmäl senast: 14 okt

Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Förutom det rena underhållsarbetet har de flera intressanta utmaningar inom ingenjörsområdet, där de tillsammans med sina kunder utvecklar nya smarta lösningar för att göra underhållet enklare, snabbare, billigare och mer robust. 

Euromaint i Örebro genomför tillsammans med Sveriges Ingenjörer, distrikt Örebro, ett särskilt företagsbesök där vi får se och höra mer om några utvalda områden. Därutöver får vi ingående information om företaget av ledning och HR-personal. Under besöket kommer det att bjudas på mat och dryck. 

Det här eventet arrangeras av ett distrikt. Distrikten består av ideellt engagerade medlemmar som skapar närhet, nätverk och intresse för dig som medlem. Läs mer om distrikten här. 

Till toppen