Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Distansarbete – möjligheter och fallgropar

Funderar du på att flytta längre från kontoret och arbeta helt eller delvis på distans? Ta då del av detta webbinarium där du får lära dig mer om distansarbetets möjligheter och vad som kan vara bra att tänka på. 

Datum: 11 oktober 2024
Tid: 12:00 - 13:00
Passar för: Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 11 okt

Distansarbete blir allt vanligare och sedan 2020 har det genomsnittliga avståndet till arbetsplatsen ökat med 20 procent för ingenjörer. Vad innebär denna förändring och vilka blir konsekvenserna?

I detta webbinarium berättar Johan Kreicbergs, samhällspolitisk chef på Sveriges Ingenjörer, och Heléne Robson, chefsjurist på Sveriges Ingenjörer, mer om vilka möjligheter distansarbetet ger och vilka risker som man behöver ta hänsyn till.

De kommer bland annat berätta hur arbetsmarknad och lön påverkas av att allt fler arbetar på distans. Dessutom kommer de ta upp vilka rättigheter och skyldigheter man har gentemot arbetsgivaren om man väljer att flytta längre bort från sin arbetsplats. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Johan Kreicbergs

Samhällspolitisk chef

Johan Kreicbergs är samhällspolitisk chef på Sveriges Ingenjörer. 

Heléne Robson

Chefsjurist

Heléne Robson är chefsjurist på Sveriges Ingenjörer.

Anna Klaesson

Rekryterare och moderator

Anna Klaesson jobbar som rekryterare hos Sveriges Ingenjörer och har en bred erfarenhet av rekrytering genom synlighet och kampanj. Anna utbildar kontinuerligt våra förtroendevalda för att de ska lyckas bättre att rekrytera nya medlemmar. 

Till toppen