Sveriges Ingenjörer
Webbinarium

Framgångsrik kommunikation i förändring

Förändring är ständigt närvarande i våra liv. Både privat och i yrkeslivet. Att acceptera förändring som tillstånd, veta hur man bäst leder och kommunicerar som en del i ledarrollen står i fokus under detta webbinarium. 

Datum: 27 september 2024
Tid: 12:00 - 12:45
Passar för: Chef, Medlem, Icke-medlem
Digitalt
Anmäl senast: 27 sep

Under detta webbinarium fokuserar vi på vad som är viktigt att tänka på vad gäller kommunikationen i förändring. Vad bör du tänka på när du formulerar dig för att få acceptans på förändringen? I vilken ordning ska du välja olika fokus i din kommunikation kring förändringen? Hur kan du anpassa din kommunikation till olika målgrupper? Hur kan du förstå och bemöta reaktioner i förändring? 

Det är några av de frågor som Maria Scullman Mindehag, grundare och VD för utbildningsbolaget Advantum Kompetens, kommer att besvara. 

Webbinariet kommer spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig som är medlem. Logga in med mobilt BankID på Sveriges Ingenjörer Play.

Har du några frågor? Kontakta event@sverigesingenjorer.se

Varmt välkommen!

Talare

Maria Scullman Mindehag

VD för Advantum Kompetens

Maria Scullman Mindehag har arbetat med utbildning och kompetensutveckling med ett strategiskt fokus i över 30 år. Som grundare och VD för utbildningsbolaget, Advantum Kompetens, brinner hon för att stärka ett strategiskt synsätt på kompetens. 

Lisa Johansson

Moderator, verksamhetsutvecklare och ansvarig för chefsmedlemmar

Som verksamhetsutvecklare ansvarar Lisa Johansson för utveckling och förvaltning av förmåner, med ett särskilt ansvar för chefsförmåner. Exempel på dessa förmåner är chefsmentorprogram och chefswebbinarier. Chefsmedlemmar är en viktig och prioriterad medlemsgrupp på Sveriges Ingenjörer, därav olika skräddarsydda förmåner. Lisa Johansson har tidigare arbetat som förhandlare och karriärcoach. 

Till toppen