Sveriges Ingenjörer
Nätverk

Hur gick lönerevisionen? Privat sektor

Nu har det varit lönerevision igen och du som är förtroendevald bjuds in till nätverksträff. Syftet är att du får dela erfarenheter och inspireras i arbetet med lönefrågor. 

Datum: 25 september 2024
Tid: 13:00 - 14:00
Passar för: Förtroendevald
Digital
Anmäl senast: 23 sep

Välkommen till nätverksträff för dig som är förtroendevald inom privat sektor med syfte att få inspiration och erfarenhetsutbyte med andra i samma roll. En ombudsman leder nätverksträffen och du som förtroendevald förväntas delta aktivt då dessa nätverksträffar bygger på dialog mellan er förtroendevalda.

Tema: Hur gick den senaste lönerevisionen? 

Akademikernas löner ska spegla det värde de bidrar med till företagen, samhällets tillväxt och välfärden. Vi som förbund arbetar för en god löneutveckling genom hela yrkeslivet och för att medlemmarna ska värderas så högt som de förtjänar. Har du deltagit i löneprocessen och vill dela dina erfarenheter med andra förtroendevalda? Då vänder sig den här nätverksträffen till dig.

Du får en möjlighet att utbyta erfarenheter om arbetet med lönerevisionen och diskutera vilka lärdomar ni har dragit. Ni får diskutera eventuella utmaningar som har ni haft och möjlighet att dela goda exempel.  

Vet du redan nu vad du skulle vilja att vi tar upp på temat, kan du skicka in frågor till kurs@sverigesingenjorer.se Hit kan du också vända dig med eventuella frågor om träffen. 

Nätverksträffen genomförs via Microsoft Teams vilket innebär att ditt namn och din bild kommer vara synligt för andra deltagare. Genom att anmäla dig godkänner du detta.

Är du medlem hos Akavia - läs mer här.

För att se anmälningsknapp måste du vara inloggad och ha ditt uppdrag registrerat hos oss.

Till toppen