Välkommen till Idélandet Sverige

Sverige är fullt av möjligheter och inga är lika bra på att se dem som ingenjörerna. Därför samlar vi våra medlemmar från norr till söder för att hitta och presentera nya lösningar på lokala utmaningar. På så vis skapar vi en idébank för framtiden.

Sveriges Ingenjörer besöker 20 regioner för att samla in våra medlemmars idéer och lösningar på lokala problem. Som medlem är du välkommen att anmäla intresse för att delta i de tänktankar vi ordnar i syfte att generera idéer.

En kväll i idéernas tecken

Du är också inbjuden till en inspirationskväll i samband med varje stopp. Förutom tillfälle att nätverka med ingenjörskollegor presenteras också tänktankens kreativa lösningar för regionens beslutsfattare och företagare. 
Under våren 2017 besöker vi nya orter:

Gävle

GÄVLE 22 FEBRUARI

Vilka outnyttjade möjligheter finns i ditt närområde, och hur kan ny teknik, innovation och spetskompetens bidra till utveckligen? Under denna inspirationskväll blir du utmanad att tänka nytt samtidigt som du får koll på den senaste tekniken.

Anmäl dig här till Gävle

Karlskrona

KARLSKRONA 22 MARS

En kväll i idéernas tecken. Vi diskuterar förslagen som tänktankens ingenjörer tagit fram med regionens företagare och beslutsfattare. Ta chansen att nätverka och påverka under denna inspirerande kväll med fokus på idéerna som kan utveckla Karlskrona.

Anmäl dig här till Karlskrona

Karlstad

KARLSTAD 17 MAJ

En kväll i idéernas tecken. Vi diskuterar förslagen som tänktankens ingenjörer tagit fram med regionens företagare och beslutsfattare. Ta chansen att nätverka och påverka under denna inspirerande kväll med fokus på idéerna som kan utveckla Karlstad.

Anmälningsknapp


Länk till idébanken

Kontakt: Simon Lefvert
simon.lefvert@sverigesingenjorer.se, 070-745 66 67