Tillbaka till kalendern

Påverka dina medarbetares beteenden

Vill du lyssna på en av Sveriges främsta talare inom retorik och ledarskap? Vill du möta andra ingenjörer som är chefer? Ami Hemviken, nominerad av Talarforum till årets genombrott, ger dig konkreta verktyg för din roll som chef.

Du som ledare kommer att få insikter i hur viktig din kommunikation är och hur du ständigt gör intryck på människorna i din närhet – med och utan ord. Du lär dig hur du påverkar dina medarbetares beteenden via tydliga signaler och inte minst hur du följer upp och förstärker de beteenden som tar er framåt mot ert gemensamma mål.

Ami Hemviken

Konkreta verktyg tillsammans med diskussioner och möten med andra chefer gör att det här blir en kväll som bidrar till din utveckling som ledare. Vi ser dessutom till att ha riktigt kul ihop, eftersom vi vet att glädje är en av de viktigaste nycklarna för lärande och utveckling.


Ami Hemviken
är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom beteende och ledarskap. Utifrån sin grund som beteendevetare inspirerar och utmanar hon människor till utveckling på ett medryckande sätt.

Ami arbetar sedan 10 år tillbaka som föreläsare. Högt tempo, en stor portion humor och användbara exempel kännetecknar Amis föreläsningar. 

Tid och plats

Onsdagen den 25 januari 2017. Seminariet börjar kl 16:30 och slutar kl 18:00. Drop In och enklare förtäring mellan kl 16:00-16:30. Citykonferensen, lokal Oxen, Malmskillnadsgatan 46.

Kommande kalenderhändelser

jan
17

17 januari – 28 mars

Industriell ekonomi med kalkylering

Plats: Stockholm och distans

jan
24

24 januari 10:00 – 26 januari 15:00

Facklig grundkurs, internat, privat sektor

Plats: Stockholm, Djurönäset

jan
24

24 januari

Vi ses på HArm

Plats: Chalmers, Campus Lindholmen

jan
24

24 januari 17:00

Malin Gutestam: Min Hjärna och jag

Plats: Karlskrona, Blekingesjukhuset

jan
25

25 januari 09:00 – 16:30

Ny som skyddsombud - introduktionskurs

Plats: Stockholm, Citykonferensen