Onsdagen den 22 mars
Scandic Karlskrona, Karlskrona

Är du nyfiken på hur Karlskrona kan utvecklas? Den 22 mars fokuserar vi på idéer kring storskalig algproduktion och hur det skulle kunna integreras i stadsmiljö.

Datum: Onsdagen 22 mars
Plats:
Scandic Karlskrona, Skeppsgossegatan 2, Karlskrona

Under dagen kan du som gillar problemlösning delta i en Tänktank – en kreativ workshop där vi hittar nya tekniska lösningar på en lokal utmaning. På kvällen hålls en spännande föreläsning, ideerna presenteras från tänktanken och vi inspireras av ingenjörernas idéer för framtiden. 

Se filmen inför Tänktanken i Karlskrona 

Tänktank kl. 09.00 - 17.00 (heldag inklusive lunch och fika)
Tänktanken är en kreativ workshop där du är med och hittar hållbara lösningar på en konkret lokal utmaning tillsammans med andra ingenjörer och under vägledning av en erfaren processledare. Ta chansen att utmana dig själv samtidigt som du nätverkar med andra ingenjörer.

Utmaningen: Hitta lösningar och idéer kring storskalig algproduktion och hur det skulle kunna integreras i stadsmiljö.

Vi bjuder på lunch och fika. Givetvis ersätter Sveriges Ingenjörer förlorad arbetsinkomst. 

Martin Hedberg föreläser om klimatförändringar

Inspirationskväll kl. 17.00 – 18.30
Du är välkommen till denna kväll där du blir inspirerad att tänka nytt samtidigt som du ges tillfälle att knyta kontakt med ingenjörskollegor samt beslutsfattare och företagare från regionen.
Idéerna från dagens tänktank presenteras och diskuteras.
Föreläsning av klimatexperten Martin Hedberg som föreläser på temat klimatförändringar. Martin skapar perspektiv och beskriver förutsättningarna när vi anpassar oss till förändringarna för att minska människans miljöpåverkan.

Ta gärna med en ingenjörskollega! Vi bjuder på mat och dryck efter föreläsningen.

Anmälningsknapp